Lelungan karo ahli sing ngerti Afrika.

KENYA SAFARI 2019/2020 BUDGET SAFARIS

Safaris Budget Budget minangka operator wisata ing Kenya lan Tanzania, nyedhiyakake dhaptar layanan safari tur lengkap kanggo individu lan klompok ing rong negara kasebut. Holiday Holiday Safaris dilakokno dening profesional sing berkualitas tinggi, sing duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun ing industri pariwisata. Perusahaan iki kerja karo macem-macem mitra utama ing industri Travel lan Hospitality ing Kenya lan Tanzania kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo para klien. Kita duwe macem-macem layanan sing bisa dicocogake miturut kabutuhan pribadi lan staf khusus kanggo kerja bareng-bareng kanggo menehi layanan paling apik kanggo klien sing maneka warna. Dumunung ing Nairobi City Center, kantor kita mbukak kabeh dina wiwit jam 7:00, 7 dina seminggu, nawakake layanan dhukungan lan panjaluk darurat, 24/7.

PAKET SAFARI GAMBAR

PAKSA TARI INGGRIS SAFARI

Safaris Holiday Anggaran produk kalebu koleksi safaris lengkap Kenya lan Tanzania lan Uganda. Safaris mewah lan standar moderen Camping Camping Safaris, Kem Disapu permanen Kemah Safaris, Climbing Gunung Kenya, Lumampah Safaris jadwal eksklusif menyang negara-negara sing kurang bisa dieksploitasi, budaya lan wisata etnik uga preian pantai.

Loro reguler lan Tailor digawe safaris kanthi rega kompetitif lan dirancang khusus kanggo budget sampeyan. Safaris Holiday Anggaran nawakake transfer bandara pribadi ing antarane bandara Kilimanjaro lan Arusha. Kita duwe layanan lemah uga, kalebu bookings hotel lan transfer bandara menyang hotel ing kutha lan hotel ing njaba kutha.

Tur turunan Kenya duwe soko khusus kanggo kabeh wong, saka kutha-kutha sing sregep menyang pengalaman safari sing jelas, nganti pesisir Samudra India sing nggumunke lan komunitas lokal. Sampeyan dijamin pengalaman sing apik banget lan apik banget sing wis kenal karo Kenya.

PAKEUN TRIP KEDAI KEDAI

Wisata Hari Nairobi: Taman Nasional Nairobi, Anak-anak yatim Gajah David Sheldrick lan Pusat Giraffe

Kita metu ing distrik Nairobi Central Business esuk lan mara menyang Taman Nasional Nairobi.

TOUR SAKSIRAN

  • Kunjungan menyang Taman Nasional Nairobi ing ngendi sampeyan bisa nemokake papat saka limang gedhe (kebo, singa, leopards, badhak)
  • Feed lan cium jerapah ing Pusat jerapah
  • Tjubo babagan gajah bayi ing bocah yatim Gajah, lan sinau babagan upaya konservasi sing arep nglindhungi gajah kasebut.

FAQ MENGENALKAN HOLIDAY SAFARIS ING BISA lan KANGGO BISA NGADI SAFARI

Apa gedhene klompok sampeyan ing safaris anggaran?

Saben kendaraan nduweni maksimal 7 utawa 8 wong ing saben kendharaan. Saben wong duwe kursi dhewe lan bisa ngakses atap kendaraan safari, sajrone ndeleng game.

Apa kendharaan sing digunakake kanggo safari ing Kenya lan Tanzania ing Budget Holiday Safaris?

Ing Kenya, kabeh wisata kelompok nggunakake van safari Kenya. Yen ana ing safari pribadi, bisa njaluk pelayaran Land 4X4 Land. Wisata pribadi nggunakake van safari uga yen sampeyan seneng.

Ing Tanzania, kabeh rombongan kelompok lan pribadi, nggunakake kapal pelayaran Landasan 4 × 4.

Apa mata uang digunakake nalika safari ing Afrika Timur?

Yen sampeyan kudu tuku apa-apa saka toko lokal, sampeyan butuh itungan lokal. Kanggo Kenya, shillings Kenya, Tanzania, syiling Tanzania lan Uganda- Shillings Uganda.

Sawetara hotel ing kutha bakal nampa Dolar AS, nanging hotel cilik ora bakal nampa itungan manca.

Hotel gedhe bakal nampa pembayaran kanthi nggunakake kertu kredit, nanging luwih becik takon karo hotel sampeyan nalika pesenan yen nampa pembayaran kertu utawa Dolar AS.

Umume toko souvenir sing bakal sampeyan deleng ing safari, nampi Dolar AS.

Sing apik, dhuwit recehan mata uang asing ora ditampa ing endi wae ing Afrika Timur. Cathetan Dolar AS kudu luwih ndhuwur seri 2009 lan ndhuwur, minangka cathetan ing ngisor seri kasebut, duwe masalah karo bank-bank lan biro amarga ora bakal ditampa kabeh.

Apa sampeyan nawakake pick-up lan setir saka bandara menyang hotel lan kosok balene?

Kita nindakake kanthi bener supaya sampeyan duwe pengalaman sing lancar lan uga sajrone safari.

Kita nawakake pick-up tambahan lan mudhun saka bandara menyang hotel nalika tekan lan mandheg ing bandara / hotel / omah sawise safari.

Kepiye cara mbayar safari ing Budget Holiday Safaris?

Holiday Holiday Safaris nrima pembayaran online kanthi kertu kredit liwat situs web, transfer PayPal, lan transfer bank (kalebu mbayar nalika ngirim dhuwit), iki minangka pambayaran simpenan. Pembayaran online kasebut duwe rega tambahan 3.5% nganti 6%.

Sampeyan uga bisa milih mbayar lengkap sadurunge tanggal lelungan, kabeh biaya sing dibutuhake bakal ditrapake gumantung saka cara sing sampeyan pilih.

Pembayaran imbangan mbayar ing kantor kita kanthi kertu utawa awis. Entuk maca nomer 3 ing cathetan USD sing diijini. Kabeh pembayaran kanthi kertu ing kantor kita duwe tambahan 2.5% lan tundhuk tarif.

Kabeh istilah lan kahanan ditrapake. Kepiye ndeleng kene, syarat lan kahanan.

Apa syarat kanggo mlebu ing Afrika Timur?

Wisatawan kudu duwe paspor sah, paling ora 6 wulan bener sawise mlebu.

Salah sijine kudu duwe visa sing bener. Ing Kenya, sampeyan bisa entuk Visa tekan bandara, proses kasebut ora suwe.

Sampeyan uga kudu duwe kertu demam kuning sing bener, sing nuduhake sampeyan wis vaksin sajrone 10 taun kepungkur. Iki prentah nalika mlebu ing Tanzania lan Uganda.

Yen kebangkrutan ing Bandara Internasional Kilimanjaro ing Tanzania, priksa manawa duwe visa luwih dhisik.

Entri tunggal Visa bener 90 dina ing Kenya lan Tanzania, sampeyan bisa mlebu lan ninggalake negara kasebut ing wektu kasebut tanpa nglamar Visa anyar.

Kanggo safaris kita, paling akeh penerbangan internasional ing Bandara Internasional Kenyatta ((JKIA- Nairobi, Kenya), Bandara Internasional Kilimanjaro (JRO ing Arusha, Tanzania) utawa Entebbe International Airport (EBB, ing Kampala, Uganda)

Kenya Magical
Museum of Kenya
Kws
Kunjungan Advisor