KENYA SAFARI HOLIDAYS

Camping kemah sing paling apik lan wisata mewah ing Kenya & Tanzania.Pencet cedhak jiwane Afrika lan ngalami alam paling apik.

Book Dina iki!

SAIKI UNTUK BUDGET HOLIDAY SAFARIS

KENYA SAFARI 2019/2020 BUDGET SAFARIS

Lelungan karo ahli sing ngerti Afrika.

Safaris Budget Budget minangka operator wisata ing Kenya lan Tanzania, nyedhiyakake dhaptar layanan safari tur lengkap kanggo individu lan klompok ing rong negara kasebut. Holiday Holiday Safaris dilakokno dening profesional sing berkualitas tinggi, sing duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun ing industri pariwisata. Perusahaan iki kerja karo macem-macem mitra utama ing industri Travel lan Hospitality ing Kenya lan Tanzania kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo para klien. Kita duwe macem-macem layanan sing bisa dicocogake miturut kabutuhan pribadi lan staf khusus kanggo makarya kanggo menehi layanan sing paling apik kanggo klien sing maneka warna. Dumunung ing Nairobi City Center, kantor kita mbukak kabeh dina wiwit jam 7:00, 7 dina seminggu, nawakake layanan dhukungan lan panjaluk darurat, 24/7

Kenya Safaris / Tanzania Safaris

3 HARI KENYA TOUR: PAKEJAYA MASAI MARA

Tujuan safari utama ing Kenya, cadangan game Masai Mara, minangka cadangan game terkenal ing dunya amarga migrasi wildebeest taunan, dikenal minangka Great Migration, sing didhaptar minangka wonder kawolu.

Deleng Safaris

5 HARI MT KENYA CLIMB- SIRIMON-SIRIMON ROUTE

Menek liwat alas menyang pendekatan rimba sing amba menyang wilayah puncak. Rute wiwit ing sisih lor-kulon gunung cedhak Nanyuki. Akses cukup lan fasilitas omah bunk sing paling apik ing sisih gunung iki.

Ndeleng Safari

6 HARI KENYA SAFARI: MASAI MARA - LAKE NAKURU - AMBOSELI

Tlaga Nakuru mesthi dianggep keunggulan tlaga flamingo. Kontras lan nyata dislokasi antarane tlaga soda cethek karo manuk primae lan alas animasi.

Ndeleng Safari

6 HARI KUNCI KILIMANJARO TREKKING: ROOT MACHAME

Iki mungkin rute paling apik ing Kilimanjaro. Kabeh peralatan lan suplai sampeyan disambi lan tukang masak nyiyapake dhaharan sampeyan, Pambiji ing rute Marangu ana gubuk.

Ndeleng Safari

8 HARI ING NGANGGO HARI ING - MASAI MARA

3 bengi ing Masai Mara Game Reserve - Kenya, sampeyan bakal bisa nemu luwih saka siji drive game. 1 wengi ing Lake Nakuru, sampeyan bakal bisa ndeleng badak flamingos, putih lan ireng lan liya-liyane.

Ndeleng Safari

10 HARI KENYA lan TANZANIA BUDGET SAFARI: MASAI MARA

10 dina Kenya lan Tanzania safari wildlife minangka safari kemah sing menehi pengalaman safari asli. Nutupi Masai Mara, Tlaga Nakuru, Serengeti, Kawah Ngorongoro lan Danau Manyara.

Ndeleng Safari

PAKSA TARI INGGRIS SAFARI

Safaris Holiday Anggaran produk kalebu koleksi safaris lengkap Kenya lan Tanzania lan Uganda. Safaris mewah lan standar moderen Camping Camping Safaris, Kem Disapu permanen Kemah Safaris, Climbing Gunung Kenya, Lumampah Safaris jadwal eksklusif menyang negara-negara sing kurang bisa dieksploitasi, budaya lan wisata etnik uga preian pantai.

Loro reguler lan Tailor digawe safaris kanthi rega kompetitif lan dirancang khusus kanggo budget sampeyan. Safaris Holiday Anggaran nawakake transfer bandara pribadi ing antarane bandara Kilimanjaro lan Arusha. Kita duwe layanan lemah uga, kalebu bookings hotel lan transfer bandara menyang hotel ing kutha lan hotel ing njaba kutha.