Ringkesan Safari

Dina 1: Nairobi- Masai Mara

Kita bakal milih sampeyan saka hotel sampeyan ing 8:00 lan tindak menyang sisih kulon kanggo Cadangan Game Masai Mara, kanthi nedha awan; kita bakal mandheg ing dalan kanthi mandheg sing apik, tekan Masai Mara, ing wayah wektune kanggo drive game sundowner. Petualangan Safari Kenya sampeyan bakal diwiwiti kanthi ndeleng game ing cadangan liar liar Kenya. Lanskap ditutupi karo akeh gajah, buffalos, prides singa, koalisi cheetah lan liya-liyane. Sajrone wulan Juli-Oktober, mayuta-yuta wildebeest, pindhah menyang Masai Mara saka tlatah Serengeti, iki menehi tontonan sing apik banget kanggo kunjungan sampeyan menyang Masai Mara. Iki minangka tambahan warga permanen Makam Mesjid Game Masai Mara. Sawise drive game sundowner, sampeyan bakal bali menyang kemah, kanggo nedha bengi lan sewengi.

Dina 2: Dinten lengkap kanggo njelajah Masai Mara

Sampeyan lagi sarapan ing kamp. Mengko kita bakal nerusake taman kanggo sedina njelajah ing dataran Masai, nelusuri satwa liar ing kene. Lanskap Masai Mara dumadi saka pirang-pirang wedhus gajah sing nyemprot ing tanah savannah Mara sing jembar. Zakar lan gazell mlebu menyang pesta liar. Cheetah uga golek mburu mangsa lan pryayane singa mburu sawise mburu golek teduh nalika awan lagi maju. Leopter sing angel uga ditemtokake supaya akeh mupangate. Wiwit Juli - Oktober, paling liar lan sawetara zebra, nyabrang Kali Mara, saka Serengeti, nggawe salah sawijining pengalaman safari sing paling nggumunake ing Reserve Game Masai Mara. Sajrone taun kasebut, ana konsentrasi satwa ing Masai Mara sing akeh konsentrasi tinimbang papan liya. Game drive bakal mungkasi udakara udakara 1700hrs lan kita bakal bali menyang pondokan / kemah, kanggo kegiatan santai utawa opsional.

Dina 3: Masai Mara -Lelinga Nakuru

Iki diwiwiti sarapan awal, diikuti drive game esuk nalika kita metu saka Taman lan terus menyang Lake Nakuru. Nalika mlaku, sampeyan bakal gumun karo pemandangan Lembah Rift, lan pemandangan sing apik banget bakal menehi sampeyan kanthi luwih jero babagan pengalaman safari Kenya. Nedha bengi lan sewengi bakal ana ing hotel kasebut.

Dina 4: Lake Nakuru - Nairobi

Taman Nasional Lake Nakuru minangka salah sawijining Taman Nasional sing paling apik ing Kenya. Swara yuta flamingo bisa ditemokake ing kene, ngowahi tlatah pesisir pink. Taman Nasional uga minangka papan kanggo luwih saka 400 spesies manuk, menehi swara melodi manis lan pengalaman alami kaya ora ana. Danau Nakuru uga papan ing badhak ireng lan putih sing kaancam. Nggoleki wit-witan sampeyan uga bakal nemoni jerapah lan yen katon ing treetops, sampeyan bakal weruh singa-singa mentheleng kendharaan safari sampeyan. Lembu Zebra uga bisa ditemoni ing lemah suket kaya ing kene. Mengko, kita bakal metu taman lan bali menyang Nairobi, kanthi nedha awan. Sampeyan bakal diturunake ing hotel sampeyan - HOTEL ON OWN.

Dina 5: Nairobi - Arusha

Pangkat saka Nairobi nganggo anter jemput menyang Arusha. Sampeyan bakal mlebu ing Batesan Namanga kanggo prosedur imigrasi lan banjur nerusake Arusha kanggo sore. Mriksa menyang hotel sing dipesen kanggo amben lan sarapan. Sampeyan bakal istirahat lan ngaso sajrone ngaso nalika siyaga safari mbesuk.

Dina 6: Arusha - Danau Manyara

Pandhuan driver profesional kita bakal ketemu sampeyan ing hotel sampeyan ing wayah esuk, sing bakal ringkes babagan safari lan sawise budhal menyang Lake Manyara teka ing kem sampeyan ing wayah awan. Mengko, kita mlebu taman kanggo ndeleng game. Tlaga abu abu iki kalebu pirang-pirang flamingos sing akeh banget, menehi pemandangan sing menarik. Taman iki uga misuwur kanthi singa sing mendhuwur wit, cacah gajah, jerapah, zebra, waterbucks, warthog, babon lan satwa sing luwih dikenal kaya dik-diks, lan klipspringer. Makan malam lan sewengi bakal ana ing kémah dhasar ing Kem Panoram / padha.

Dina 7: Lake Manyara menyang Taman Nasional Serengeti

Sawise nedha isuk, kita terus menyang Serengeti liwat Museum Ol Duvai Gorge, ing endi wong wiwitan muncul, yuta taun kepungkur (Sampeyan bisa menehi pilihan opsional ing museum kanthi biaya tambahan 40 $ saben wong). Sasampunipun rawuh, kita bakal pindhah menyang Taman Nasional Serengeti, sing misuwur kanthi tontonan satwa sing paling gedhe, migrasi wild wildest sing gedhe. Plains uga minangka papan kanggo penduduk gajah, cheetah, singa, jerapah lan manuk. Makan malam lan sewengi bakal ana ing kemah tetep sementara ing Kemah Seronera / padha.

Dina 8: Serengeti- Ngorongoro

Sawise sarapan sampeyan bakal duwe drive game pungkasan sampeyan ing Taman Nasional Serengeti, sing dikenal amarga migrasi wildebeest sing apik lan kewan. Banjur lunga menyang Katerangan Ngorongoro karo en-rute makan awan sampeyan sore. Nedha bengi lan sewengi ing tarub dhasar.

Dina 9: Kawah Ngorongoro- Arusha

Sawise sarapan esuk, budhal kanthi bekel awan lan mudhun 600m menyang Kawah Ngorongoro kanggo drive game 6 jam. Kawah Ngorongoro nduwe sesawangan sing nggumunake sing kalebu expanes ana ing alas, alas savannah lan dataran tinggi. Iki digabungake karo konsentrasi liar satwa, saka spesies badhak sing kaancam, kucing gedhe, sing kalebu singa, macan tutul, cheetah lan liya-liyane kayata zebras, buffalos, elands, warthog, hippos lan gajah Afrika raksasa, ndadekake salah sawijining keajaiban alam sing paling apik ing donya. Mengko bali maneh menyang Arusha, kanthi penet ing hotel sampeyan, dipesen ing Bed and Breakfast- Dinner Own.

Dina 10: Arusha - Zanzibar UTAWA Nairobi

Sawise sarapan Pickup saka Hotel lan nyelehake sampeyan ing Bandara kanggo nyambungake Penerbangan menyang sore ing Zanzibar amarga penet ing hotel utawa mandheg ing bus anter jemput, bakal ngirim sampeyan menyang Nairobi.

Rincian Tour

TOUR SAKSIRAN

  • 10 dina Kenya lan Tanzania safari wildlife minangka safari kemah sing menehi pengalaman safari asli. Nutupi Masai Mara, Tlaga Nakuru, Serengeti, Kawah Ngorongoro lan Danau Manyara.

KES INGGRIS

  • Transportasi ing bagean safari van Kenya lan Land Cruiser ing bagean Tanzania.
  • Akomodasi minangka saben jadwal
  • Rong Akomodasi Wengi ing Arusha
  • 3 dhahar sadina nalika ana ing safari
  • Layanan saka Pandhuan Profesional / Pengemudi
  • Kabeh biaya mlebu taman
  • Kabeh drive game
  • Angkutan saka Nairobi - Tanzania / Nairobi
  • 1 liter banyu Mineral saben dina

Ora kalebu

  • Asuransi Pribadi
  • Barang saka alam pribadi
  • Minuman beralkohol & Alus
  • tips
  • Visa menyang desa Maasai 10 $ pp
  • Olduvai George 40 $ pp