Ringkesan Safari

Dina 1: Pandu saka Nairobi menyang Masai Mara

Awal-angkat awal saka hotel sampeyan lan miwiti lelungan menyang Cadangan Game Masai Mara. Sampeyan bakal ngliwati Rcar Valley Escarpment sing luar biasa, sing menehi tampilan apik kanggo kesempatan foto sing apik. Sampeyan bakal nerusake menyang kutha Narok kanggo nedha awan, sawise kita mara ing Cadangan Game Masai Mara. Kita bakal mriksa ing kem tur, sadurunge miwiti petualangan nganggo drive game srengenge, nyedhiyakake sampeyan menyang Plancongan Masai, lan dadi warga lokal. Mengko bakal bali menyang kemah kita, kanggo nedha bengi lan sewengi. Tujuan utama: Penginapan Rezeki Nasional Masai Mara: Kem kemah ing tengah-tengah sing ana ing njaba njaba Mas N Mara Jajanan & minuman: Nedha awan & nedha bengi (Sarapan ora kalebu) Ngombe banyu (Minuman liyane ora kalebu)

Dina 2: Masai Mara sedina

Sawise sarapan sampeyan bakal nerusake dina lengkap ngulandara ndeleng game ing cadangan kasebut. Cadangan iki nawakake macem-macem pengalaman satwa, saka pirang-pirang alam liar, menyang dataran savai Masai sing apik banget lan nggumunake, malah dadi pengalaman budaya Masai. Ngabari Masai Mara kanggo pacaran game sedina, sampeyan bakal weruh limang gedhe, sombong singa, kawanan gajah, badhak, jerapah lan liya-liyane. Ing cadangan iki, sampeyan yakin manawa rapat nyata satwa. Nalika ndherek jaringan nelusuri dalan satwa, kita bakal tekan Kali Mara, ing ngendi sampeyan bisa nonton hippos lan buaya. Gumantung ing wektu sampeyan, sampeyan uga bisa nyekseni jutaan wildebeest sing nyabrang kali iki saka Serengeti sing tetanggan, supaya golek padang rumput ijo ing Masai Mara. Migrasi wildebeest minangka salah sawijining acara taunan ing donya Masai Mara. Sampeyan bakal nedha awan nedha awan ing taman lan terus karo ndeleng game kanthi luwih saka limang gedhe lan pertemuan game sing kurang dikenal nganti srengenge. Sampeyan duwe kegiatan pilihan kanggo ngunjungi Kampung Masai kanthi biaya 10 $ saben wong. Makan malam lan sewengi bakal ana ing kemah sampeyan. Tujuan utama: Penginapan Rezeki Nasional Masai Mara: Kem tenda ing tengah-tengah Jajanan & omben-omben: Kabeh jajanan kalebu banyu Ngombe (Minuman liyane ora kalebu)

Dina 3: Masai Mara - Tlaga Nakuru

Awal esuk drive game pre-sarapan. Sawise sarapan esuk, mangkat ing wilayah Mara kanggo Nakuru, en-rute makan awan, kanthi pemandangan Lake Naivasha saka kadohan ing dalan gedhe. Sampeyan bakal teka ing wayah sore lan diturunake ing hotel kanggo nedha bengi lan sewengi hotel anggaran. Tujuan utama: Taman Nasional Lake Nakuru Akomodasi: Hotel tengah-tengah Jajanan & omben-omben: Kabeh panganan kalebu banyu Ngombe (minuman liyane ora kalebu)

Dina 4: Lake Nakuru - Amboseli

Sawise sarapan terus ing drive game ing Taman Nak Nak Lake, sing misuwur kanggo urip manuk, sing kalebu flamingos. Taman iki uga dadi papan suci kanggo badhak putih lan ireng sing kaancam. Sampeyan bisa nemokake singa ing pucuk wit, ing buffalos lan zebra ing sakiwa tengen. Mengko sampeyan bakal metu saka taman kasebut, lan miwiti perjalanan sampeyan menyang Taman Nasional Amboseli, kanthi nedha awan panas ing dalan. Wayahe mandheg saka escarpment nalika sampeyan menyang Nairobi, banjur nerusake menyang Amboseli, tekan wayah sore, sampeyan bakal mriksa - menyang kemah sampeyan, yen sampeyan bisa ngaso sadurunge nedha bengi .. Tujuan utama: Penginapan Taman Nasional Amboseli : Campuran panganan lan omben-omben: Kabeh jajanan kalebu banyu Ngombe (ombenan liyane sing ora kalebu)

Dina 5: Amboseli dina kebak

Sedina drive game ing taman iki, bakal nuduhake pirang-pirang satwa liar sing gampang siram ing rawa-rawa sing ditemokake ing kene. Taman Nasional Amboseli menehi pengalaman safari sing apik lan pemandangan sing bisa narik ambegan nalika sampeyan ndeleng gajah lan buffalos roam ing dasar gunung Kilimanjaro. Loro saka gajah; sampeyan uga bakal nemoni cheetah, Zebras, hyenas lan liya-liyane. Sampeyan bakal nedha awan piknik ing iyub-iyub ing taman, lan banjur terus karo ndeleng-sore ing game. Nalika awan awan ing wayah sore, sampeyan bisa ndeleng pucuk gunung Kilimanjaro sing ana salju. Mengko kowe bakal bali maneh ing kemah kanggo nedha bengi lan sewengi. Tujuan utama: Penginapan Taman Amboseli National: Kemah ing tengah-tengah berkah Tangan & omben-omben: Kabeh panganan klebu Ngombe banyu (Minuman liyane ora kalebu)

Dina 6: Amboseli - Nairobi

Deleng esuk dolanan esuk banjur bali menyang kemah kanggo sarapan sing panas. Mengko kita bakal bali maneh menyang Nairobi utawa sampeyan bisa mutusake terus menyang Mombasa kanggo liburan pantai kanthi dalan. Kita bakal ngeculake sampeyan ing Emali kanggo numpak bis menyang Mombasa, utawa ing bandara kanggo njaluk sampeyan ing penerbangan nyambung menyang Mombasa. Tujuan utama: Akomodasi Nairobi: Pungkasane wisata (ora ana akomodasi) Jajanan & omben-omben: Sarapan & nedha awan (ora mangan makan wengi) Banyu ngombe (minuman liyane ora kalebu

Rincian Tour

TOUR SAKSIRAN

  • Venture liwat Lembah Rift ing Kenya menyang dataran savannah liar Masai Mara sing nggegirisi karo satwa liar
  • Ndilalah menyang banyu ing Lake Nakuru sing terus-terusan, kanggo nggoleki pinggir flamingo sing ditutupi pink
  • Temokake rapat nyata karo gajah ing Amboseli nalika ndeleng Mt Kilimanjaro saka kadohan.
  • Nonton lima sing gedhe ing lingkungane.

KES INGGRIS

  • Transportasi ing van safari kanthi atap lawang ngisor
  • Milih saka Bandara
  • Akomodasi minangka saben jadwal
  • Kabeh jajanan (BLD)
  • Layanan saka Pandhuan Profesional / Pengemudi
  • Kabeh biaya mlebu taman
  • Kabeh drive game
  • Pajak kukum

Ora kalebu

  • Asuransi Pribadi
  • Barang saka alam pribadi
  • Minuman beralkohol & Alkohol kaya Sodas
  • Safari balon 420 $ PP
  • Maasai Village 10 $ PP
  • visa
  • tips