Book Best Hotel & Lodges

NGIRI PANJENAN NORFOLK

NGIRI PANJENAN NORFOLK

Wis pirang-pirang taun, Fairmont The Norfolk wis diowahi maneh kanggo menehi sentuhan modern nalika njaga pesona tradisional. 170 kamar tamu lan suite, kolam renang ruangan sing digawe panas, klub kesehatan, pekarangan tropis, lan macem-macem restoran… [ Tampilan Itinerary ]

HOLIDAY INN NAIROBI HOTEL

HOLIDAY INN NAIROBI HOTEL.

Holiday Inn Nairobi minangka hotel bersejarah, tilas Hotel Mayfair Court, seneng banget ing taun pertama ing taun 1940 dadi Kolonial Kenya. Holiday Inn Nairobi minangka hotel sing nyaman, wiyar, lan isih tetep arsitektur khas lan kebon sing subur.

Hotel Nairobi iki dumunung ing blanja populer lan pinggiran pekan cedhak kutha. [ Tampilan Itinerary ]

KANGGO MARA SERENA SAFARI

KANGGO MARA SERENA SAFARI

Minangka papan panginggihan safari ing Triangle Mara sing misuwur, kita nawakake setelan sing cocog karo sawetara hotel liyane ing saindenging jagad: ketinggian ing gunung sing nduwe grumbulan kanthi pemandangan sabun lan pantai sing apik ing Kali Mara… .. [ Tampilan Itinerary ]

PANJANG SAFARI HOTEL

PANJANG SAFARI HOTEL

Hotel & Taman Safari Park dumunung ing 50 hektar kebon sing apik banget sing kalebu macem-macem wit pribumi, lan menehi papan suci ing manuk lan kupu-kupu.

Nawakake pilihan 203 kamar; 36 Suite, 167 kamar sing apik. Perabot antik menehi tema lan dekorasi saben ruangan, lantai kayu sing polesan lan tampilan kebon mburi lan ngarep ngarep…. [ Tampilan Itinerary ]

JACARANDA HOTEL

JACARANDA HOTEL

Jacaranda Hotels minangka klompok hotel landmark Kenyan lan wis dadi simbol kualitas lan keindahan. Hotel Jacaranda Nairobi, sing ana ing tengah Westlands, wis dadi hotel pilihan sing pertama kanggo para selebriti, para pengunjung bisnis lan lelungan luang wiwit dibukak ing taun 1964… .. [ Tampilan Itinerary ]

ENKOROK MARA CAMP

ENKOROK MARA CAMP

Enkorok Mara Camp ditetepake tanah persiyapan 30 hektar ing Konservansi Masai Mara Siana. Kem kasebut ndelok Oloolotikoshi Hills sing apik banget lan papan kasebut cocog kanggo para srengenge kanggo tamu sing santai sawise drive game kanthi srengenge sing apik banget. Camp dipasang ing tebing Kali Oloirigynyisho ing ngendi Zebras, Wildebeest, Gajah lan satwa liyane… .. [ Tampilan Itinerary ]

INTER-KONTINENTAL HOTEL

INTER-KONTINENTAL HOTEL

Ruangan Inter-Continental Nairobi sing misuwur lan serbaguna bisa dipérang dadi rong bagian soundproof pribadi kanggo acara sing luwih cilik utawa akomodasi nganti 800, dilengkapi 8 kamar liyane. Pilihan sing cocog kanggo konferensi, pameran lan pesta… .. [ Tampilan Itinerary ]

HILTON HOTEL

HILTON HOTEL

Hilton Nairobi minangka hotel landmark sing nawakake papan sing cocog kanggo luang lan luang. Hotel kita nawakake fasilitas modern kanggo bisnis lan santai. Ngatur rapat ing 11 kamar konferensi sing wiyar. Tetep ing kamar dhuwur menara munggah kanthi tampilan kutha sing apik banget ... .. [ Tampilan Itinerary ]