3 & 4 Dina Kenya Camping Safaris

Kenya Camping Safaris

3 HARI KENYA BUDIRAN SAFARI AMBOSELI Taman Nasional

Dina 1: Nairobi- Taman Nasional Amboseli

Milih saka hotel jam 08:30 lan mulih menyang Taman Nasional Amboseli, tekan wektu kanggo mangan awan. Sawise nedha awan, kita duwe drive game pisanan ing kene. Ndeleng game gampang ing dataran datar iki. Lembu gajah bisa ditemokake ngubengi tanah savannah iki ... [ Tampilan Itinerary ]
Kenya Camping Safaris

3 HARI KENYA BUDGET HOLIDAY MASAI MARA WILDLIFE SAFARI

Dina 1: Nairobi - Reserve Game Masai Mara

0600hrs- 0730hrs- angkat saka bandara, hotel Nairobi, utawa omah Nairobi banjur ditransfer menyang kantor, titik budhal kanggo safari. Wisata safari Masai Mara bakal njupuk kita liwat jalur ing Lembah Rift Lembah lan kutha Narok kanggo nedha awan lan ngisi minyak…. [ Tampilan Itinerary ]
Kenya Camping Safaris

4 HARI KENYA ADVENTURE SAFARI: MASAI MARA - LAKE NAKURU SAFARI

Dina 1: Nairobi- Masai Mara Game Reserve

Kita bakal milih sampeyan saka hotel sampeyan ing 8:00 lan tekan sisih kulon kanggo Cadangan Game Masai Mara, kanthi nedha awan ing dalan, kita bakal mandheg ing dalan kanthi mandheg sing apik, tekan ing Masai Mara, ing wektu kanggo drive game sundowner . Petualangan Safari Kenya sampeyan bakal diwiwiti kanthi ndeleng game ing cadangan liar liar Kenya…. [ Tampilan Itinerary ]

5, 6 & 7 Days Kenya Camping Safaris

Kenya Camping Safaris

5 HARI KENYA SAFARI; MASAI MARA - LAKE NAIVASHA - LAKE NAKURU

Dina 1: Nairobi - Cadangan Game Masai Mara

Pembalap bakal milih sampeyan saka hotel sampeyan, lan nggawa sampeyan menyang kantor kanggo ringkes. Jam 8:30, bakal miwiti lelungan menyang Masai Mara, mula petualangan sampeyan bakal diwiwiti. Pengalaman safari Masai Mara ora ana ing ndonya iki, mardika karo satwa liar ... [ Tampilan Itinerary ]
Kenya Camping Safaris

6 HARI KENYA BUDGET SAFARI: MASAI MARA - LAKE NAKURU - AMBOSELI

Dina 1: drive saka Nairobi menyang Masai Mara Game Reserve

Awal-angkat awal saka hotel sampeyan lan miwiti lelungan menyang Cadangan Game Masai Mara. Sampeyan bakal ngliwati Rcar Valley Escarpment sing luar biasa, sing menehi tampilan apik kanggo kesempatan foto sing apik. Sampeyan bakal nerusake menyang kutha Narok kanggo nedha awan, sawise kita menyang Masai Mara Game Reserve…. [ Tampilan Itinerary ]
Kenya Camping Safaris

7 DAYS/6 NIGHTS MASAI MARA/LAKE NAKURU/LAKE NAIVASHA/AMBOSELI BUDGET KENYA SAFARI

Dina 1: Nairobi - Masai Mara

8.30 a.m. Pick up from Airport/Hotel/residence and transfer to office to depart for the Masai Mara Game Reserve, via the view-point of the Great Rift Valley and Narok town for lunch. On arrival proceed for a game drive, tracking various animal species and birds with your driver/guide….. [ Tampilan Itinerary ]

8 & 9 Dina Kenya Camping Safaris

Kenya Camping Safaris

8 HARI CLASSIK SAFARI: SAMBURU- MT.KENYA / LAKE NAKURU / MASAI MARA

Dina 1: Nairobi

Tiba Bandara Kenyatta Jomo lan pindhah menyang hotel sing dipilih utawa ana sing dipesen, yen mangan ing Carnivore Restaurant dianjurake ... Tampilan Itinerary ]
Kenya Camping Safaris

8 HARI SAFARI NGGAL; MASAI MARA - L. NAKURU- L. NAIVASHA / AMBOSELI

Dina 1: Nairobi - Masai Mara

Jam 8.30 esuk Pilih saka Bandara / Hotel / omah lan pindhah menyang kantor kanggo budhal menyang Cadangan Game Masai Mara, liwat sudut pandang Great Rift Valley lan kutha Narok kanggo nedha awan. Nalika teka game, drive macem-macem spesies kewan lan manuk kanthi driver / pandhuan sampeyan .... Tampilan Itinerary ]
Kenya Camping Safaris

8 HARI WANITA SAFARI: MAASAI MARA, LAKE NAIVASHA, LAKE NAKURU, AMBOSELI, TSAVO TIMUR, KENYA

Dina 1: Nairobi - Cadangan Game Masai Mara

Awal-angkat awal saka hotel sampeyan lan miwiti lelungan menyang Cadangan Game Masai Mara. Sampeyan bakal ngliwati Rcar Valley Escarpment sing apik banget, sing menehi pemandangan sing apik banget lan kesempatan foto sing apik. Sampeyan bakal nerusake menyang kutha Narok kanggo nedha awan, sawise kita menyang Masai Mara Game Reserve ... [ Tampilan Itinerary ]
Kenya Camping Safaris

9 HARI KENYA SAFARI: SAMBURU NAKURU, BARINGO / BOGORIA MAASAI MARA & AMBOSELI

Dina 1: Nairobi - Cadangan Nasional Samburu

Milih saka hotel ing sekitar 0800hr - 0830hrs, sampeyan miwiti drive menyang Taman Nasional Samburu. Ngulandara menyang sirkuit turis lor Kenya minangka bagean paling apik ing safari Kenya. Sampeyan mandheg ing garis khatulistiwa ing endi sampeyan bisa njupuk foto lan sinau babagan pentinge geografis garis khatulistiwa ..... Tampilan Itinerary ]