PELUANG KENYA SAFARI

Kenya paling populer minangka salah sawijining tujuan nonton satwa paling gedhe ing saindenging jagad, yaiku omah ing Big Lima (singa Afrika, gajah Afrika, kebo Cape, macan tutul Afrika, lan badhak putih / ireng) lan pesisir Samudra Hindia. Ing safari Kenya, sampeyan bisa nggabungake pengalaman safari sing nyenengake kanthi istirahat ing pantai kanthi pirang-pirang dina sing dikarepake miturut jadwal sing disesuaikan karo kabeh kabutuhan. Nanging, sanajan sampeyan nempel ing siji sirkuit, sampeyan bakal duwe safari sing bisa dielingake yen sampeyan milih safari ing Kenya. Pengalaman safari Kenya sing luar biasa nunggu sampeyan nalika sampeyan ngupayakake tanah-tanah sing nggumunake lan jero menyang satwa lan budaya Kenya ing safari sampeyan. Kanggo entuk pengalaman sing unik, nyemplungake dhewe ing sawetara sudhut sing ora pati cetho lan terpencil ing Kenya, amarga pandhuan sampeyan mulang babagan papan-papan sing bakal sampeyan kunjungi. Sampeyan bakal bisa ndeleng saka van safari sing wis disesuaikan, kanthi sisih ndhuwur sing mbukak utawa Land Cruiser 4 × 4. Gumantung saka akomodasi sing sampeyan pilih, sampeyan uga bisa lungguh ing loteng ruangan utawa tenda sampeyan lan nonton satwa liar saka kenyamanan omah / kamar mewah sampeyan.

Tur turunan Kenya duwe soko khusus kanggo kabeh wong, saka kutha-kutha sing sregep menyang pengalaman safari sing jelas, nganti pesisir Samudra India sing nggumunke lan komunitas lokal. Sampeyan dijamin pengalaman sing apik banget lan apik banget sing wis kenal karo Kenya.

Sawetara pengalaman lelungan paling apik sing nggawe Kenya minangka mandheg, ing safari Afrika sampeyan yaiku kunjungan Maasai Village sing asli, migrasi wildebeest taunan sing apik. Ing, Tur safari Kenya temokake pesawat Amboseli nglawan latar Kilimanjaro, Mesjid Nasional Masai Mara, lan trekking ing Gunung Kenya. Sampeyan uga bisa ngunjungi cadangan terpencil kaya Reserve National Samburu, Taman Nasional Shimba Hills, Taman Nasional Chyulu Hills utawa malah Taman Nasional Meru utawa plancongan menyang pantai ing pesisir lan liya-liyane.

Ayo kita mbantu sampeyan ngrancang perjalanan menyang Kenya.

3 & 4 Dina Kenya Lodge Safaris

Kenya Lodge Safaris

3 HARI KENYA TOUR: PAKEJAYA MASAI MARA

Dina 1: Nairobi - Maasai Mara

0600hrs- 0730hrs- angkat saka bandara / hotel Nairobi / omah Nairobi banjur ditransfer menyang kantor kita, titik budhal kanggo safari. Wisata safari Masai Mara kita bakal nglewati titik ing Lembah Rift Lembah lan kutha Narok kanggo nedha awan lan ngisi minyak ... [ Tampilan Itinerary ]
Kenya Lodge Safari

3 HARI INGGUNG HOLIDAY SAFARI AMBOSELI, KENYA

Dina 1: Drive saka Nairobi menyang Taman Nasional Amboseli

Sawise sarapan ing hotel sampeyan, pandhuan sampeyan bakal milih sampeyan, lan miwiti drive sampeyan menyang Taman Nasional Amboseli ing 8:30. Kita bakal tiba ing Amboseli ing wayah awan, ing pondok. Mengko, kita bakal nerusake drive game sore ing taman iki…. [ Tampilan Itinerary ]
Kenya Lodge Safaris

4 HARI KLASIK KENYA SAFARI: MASAI MARA / LAKE NAKURU

Dina 1: Nairobi- Masai Mara

Kita bakal milih sampeyan saka hotel sampeyan ing 8:00 lan tindak menyang sisih kulon kanggo Cadangan Game Masai Mara, kanthi nedha awan; kita bakal mandheg ing dalan kanthi mandheg sing apik, tekan Masai Mara, ing wektu kanggo drive game sundowner…. [ Tampilan Itinerary ]
Kenya Lodge Safaris

4 HARI ULIMAT KENYA KANGGO SAFARI: MASAI MARA

Dina 1: Nairobi - Maasai Mara

Nilar kesusu ing Nairobi, kita ndherek Lembah Rift Agung menyang Masai Mara, sing mandheg ing Rift Valley View Point sing apik. Kita bakal nerusake safari petualangan menyang Masai Mara Game Reserve. Kita bakal tekan wektu kanggo mangan awan…. [ Tampilan Itinerary ]

5, 7 & 8 Kenya Lodge Safari

Kenya Lodge Safaris

5 HARI KENYA SAFARI TOUR: MASAI MARA –GALAK NAKURU-LAKE NAIVASHA

Dina 1: Nairobi-Masai Mara

Safari sampeyan kanthi Budget Holiday Safaris bakal diwiwiti saka pick-up saka hotel sampeyan ing 0800hrs.Sampeyan ringkes safari; bakal miwiti lelungan menyang Masai Mara Game Reserve. Sing pertama mandeg-mandheg ana ing Great Rift Valley Point, kanggo ndeleng pemandangan sing narik ambegan sing wis dibentuk dhewe sajrone pirang-pirang taun… [ Tampilan Itinerary ]
Kenya Lodge Safaris

5 HARI KENYA TOUR PAKET: - OLPEJETA / LAKE NAKURU / MASAI MARA SAFARI

Dina 1: KONSERVANCY NAIROBI / OL PAJETA

Petualangan safari sampeyan karo Budget Holiday Safaris bakal diwiwiti sawise sarapan ing hotel. Nyambung ing gunung Kenya sing dhuwur, sampeyan bakal mudhun ing grumbulan terbuka liar ing Ol Pejeta Conservancy ... [ Tampilan Itinerary ]
Kenya Lodge Safaris

7 HARI KAMPUNG KENYA KULIT SAFARI: MASAI MARA / LAKE NAKURU / AMBOSELI / TSAVO WEST

Dina 1: Nairobi / Masai Mara

Sampeyan bakal milih saka hotel sampeyan, ing wayah esuk, pandhuan sampeyan bakal menehi katrangan ringkes babagan safari kasebut banjur miwiti lelungan menyang Reserve Game Masai Mara. Stop-over pisanan sampeyan bakal ana ing titik Rift Valley View, ing endi pemandangan sing apik ngenalake sampeyan menyang lanskap sing macem-macem ing Kenya… [ Tampilan Itinerary ]
Kenya Lodge Safaris

8 HARI NGENTUK KENYA HOLIDAY SAFARI: SAMBURU / TREETOPS / LAKE NAKURU / MAASAI MARA

Dina 1: Nairobi - Samburu

8 dina Kenya safari bakal diwiwiti ing wayah esuk, ing ngendi kita lelungan kanthi dalan menyang sirkuit turis lor Kenya. Petualangan Kenyan iki nggawa sampeyan ing pemandangan terrain Kenya sing ora kliwat, kapenuhan alas highland, lan perkebunan… [ Tampilan Itinerary ]
Kenya Lodge Safaris

8 HARI KENYA SAFARI SAFARI: SAMBURU- MOUNT KENYA - LAKE NAKURU - MASAI MARA

Dina 1: Pandu saka Nairobi menyang Cadangan Nasional Samburu

Pandu safari saka Nairobi nglewati wilayah tinggi Kenya tengah, amarga lanskap ganti dadi areng nalika nyedhaki sirkuit wisata lor, ing Kenya lan tujuan sampeyan, Samburu National Reserve. Sampeyan sore sore…. [ Tampilan Itinerary ]