7 & 8 Dina Kenya - Tanzania Safaris

Kenya - Tanzania Safaris

7 HARI KOMUNIKASI KENYA lan TANZANIA SAFARI: TAMAN NAKURU LAKI NAKURU, MASAI MARA - PARENGETI TAMAN NEGARA, NGORONGORO

Dina 1: Nairobi - Taman Nasional Lake Nakuru

Ninggalake kesusu Nairobi, kita ngupayakake lanskap indah Kenyan menyang Taman Nasional Lake Nakuru. Nalika tekan, kita duwe drive game sore kanggo nggoleki satwa taman iki ... [ Tampilan Itinerary ]
Kenya - Tanzania Safaris

8 HARI KENYA lan TANZANIA WILDLIFE SAFARI: AMBOSELI, LAKE MANYARA, NGORONGORO KRATER, SERENGETI lan TAITA HILLS SALTIC.

Dina 1: Nairobi - Taman Nasional Amboseli

Milih saka hotel ing 08:30 lan mulih menyang Taman Nasional Amboseli, tekan wektu kanggo mangan awan. Sawise nedha awan, kita duwe drive game pisanan ing kene. Ndeleng game gampang ing dataran datar iki…. [ Tampilan Itinerary ]
Kenya - Tanzania Safaris

8 HARI KLASIK DENGAN KENYA lan TANZANIA SAFARI: MASAI MARA / LAKE NAKURU / SERENGETI / NGORONGORO SAFARI

Dina 1: Nairobi - Cadangan Game Masai Mara

Pungkasane Nairobi esuk lan mara menyang Masai Mara, liwat Escarpment Rift Valley. We drive sisih kulon menyang Masai Mara, karo nedha awan ing kutha Narok. Sampeyan tekan Masai Mara ing wektu kanggo orientasi game-ndeleng sampeyan…. [ Tampilan Itinerary ]

10, 12 & 13 Dina Kenya - Tanzania Safaris

Kenya lan Tanzania Safaris

10 HARI KENYA lan TANZANIA WILDLIFE SAFARI: MASAI MARA / NAKURU / ARUSHA / MANYARA / NGORONGORO / SERENGETI

Dina 1: Nairobi- Masai Mara

Kita bakal milih sampeyan saka hotel sampeyan ing 8:00 lan tindak menyang sisih kulon kanggo Cadangan Game Masai Mara, kanthi nedha awan; kita bakal mandheg ing perjalanan kanthi mandheg sing indah, tekan ing Masai Mara,… [ Tampilan Itinerary ]
Kenya lan Tanzania Safaris

12 HARI ING NGANTONG HARI ING NGELUAR: MASAI MARA / LAKE NAKURU / AMBOSELI / LAKE MANYARA / SERENGETI / NGORONGORO / TARANGIRE

Dina 1: Pandu saka Nairobi menyang Masai Mara

Awal-angkat awal saka hotel sampeyan lan miwiti lelungan menyang Cadangan Game Masai Mara. Sampeyan bakal ngliwati Escarpment Rift Valley sing luar biasa, sing menehi tampilan apik kanggo kesempatan foto sing apik…. [ Tampilan Itinerary ]
Kenya lan Tanzania Safaris

13 HARI BEST KENYA & TANZANIA: MASAI MARA / LAKE NAKURU / AMBOSELI /
LAKE MANYARA / SERENGETI / NGORONGORO / TARANGIRE

Dina 1: Pandu saka Nairobi menyang Masai Mara

Awal-angkat awal saka hotel sampeyan lan miwiti lelungan menyang Cadangan Game Masai Mara. Sampeyan bakal ngliwati Rcar Valley Escarpment sing luar biasa, sing menehi tampilan apik kanggo kesempatan foto sing apik… [ Tampilan Itinerary ]

14 Dina Kenya - Tanzania Safari

Kenya lan Tanzania Safaris

14 HARI KOMPUTER KENYA LAN TANZANIA SAFARI: MAASAI MARA / L. NAKURU / SAMBURU / ABERDARES / AMBOSELI / NGORONGORO / SERENGETI / L. MANYARA / TARANGIRE

Dina 1: Pandu saka Nairobi menyang Masai Mara

Awal-angkat awal saka hotel sampeyan lan miwiti lelungan menyang Cadangan Game Masai Mara. Sampeyan bakal ngliwati Rcar Valley Escarpment sing luar biasa, sing menehi tampilan apik kanggo kesempatan foto sing apik… [ Tampilan Itinerary ]
Kenya lan Tanzania Safaris

14 HARI ROMANTIK EAST AFRIKA SAFARI: SAMBURU / ABERDARES / L. NAKURU / MAASAI MARA / AMBOSELI / NGORONGORO / SERENGETI / L. MANYARA

Dina 1: Nairobi menyang Samburu

Swara 14 dina Kenya safari bakal diwiwiti ing wayah esuk, ing ngendi kita lelungan kanthi dalan menyang sirkuit turis lor Kenya. Ngulandara Kenyan iki nggawa sampeyan ing drive apik saka terrain Kenya Tengah sing ora kliwat… [ Tampilan Itinerary ]
Kenya lan Tanzania Safaris

14 HARI KENYA lan TANZANIA BUDGET HOLIDAY SAFARI: MASAI MARA / LAKE NAKURU / LAKE NAIVASHA / AMBOSELI / LAKE MANYARA / SERENGETI / NGORONGORO / TARANGIRE

Dina 1: Nairobi - Masai Mara

Jam 8.30 esuk Pilih saka Bandara / Hotel / omah lan pindhah menyang kantor kanggo budhal menyang Resor Game Masai Mara, liwat sudut pandang Great Rift Valley ... [ Tampilan Itinerary ]