KENYA SAFARI HOLIDAYS

Best of budget camping & luxury lodge tours in Кенија & Tanzania.Get close to the souls of African wilderness & experience nature at its best.

Book Today!

Добредојдовте ДА БУGЕТИ ПРАЗНИЦА САФАРИС

КЕНИЈА САФАРИ 2019/2020 БУЕТ САФАРИС

Патувајте со експерти кои ја познаваат Африка.

Буџетски одмор Сафарис е тур-оператор во Кенија и Танзанија, обезбедувајќи список на сеопфатни услуги за сафари за турнеи на поединци и групи во двете соодветни земји. Буџетски празник Сафарис го управуваат високо квалификувани професионалци, кои имаат искуство повеќе од десет години во туристичката индустрија. Компанијата работи со различни клучни партнери во индустријата за патувања и угостителство во Кенија и Танзанија за да обезбеди најдобри услуги на клиентите. Имаме разновидни услуги што можат да бидат прилагодени за да одговараат на вашите лични потреби и нашиот специјализиран персонал да работи заедно за да ги обезбедиме најдобрите услуги на нашите различни клиенти. Лоцирани во центарот на градот Најроби, нашите канцеларии се отворени за сите денови од 7:00 часот, 7 дена во неделата, нудејќи услуги за поддршка и барања за итни случаи, 24/7

Кенија Сафарис / Танзанија Сафарис

3 ДЕН КЕНYAА ТУР: ПАКЕТ НА МАСАИ МАРА

Премиерната дестинација за сафари во Кенија, резерватот за игри во Масаи Мара, е светски познатата резерва на игри поради годишната миграција на диви култури, позната како Голема миграција, која е наведена како осмо чудо на светот.

Погледнете ги Сафари

5 дена МТ КЕНИА КЛИМБ- СИРИМОН-СИРИМОН ПРИТИНА

Се искачи низ шума во широк приоден пристап до областа на самитот. Трасата започнува на северозападната страна на планината кај Нанјуки. Пристапот е соодветен, а објектите за куќички се најдобри од оваа страна на планината.

Погледнете го Сафари

6 ДЕНСКИ КАНИЈА САФАРИ: МАСАИ МАРА - Езеро Накуру - АМБОСЕЛИ

Езерото Накуру отсекогаш се сметало за елиминација на езерото Фламинго по извонредност. Контрастот и очигледната дислокација помеѓу плитото сода на езерото со нејзините врвни птици и анимираната шума.

Погледнете го Сафари

6 ДЕНА МАНТИРА KЕ НА КИЛИМАJАРО: ПРИМАР НА МАШАМ

Ова е веројатно најубавата рута до Килиманџаро. Целокупната опрема и потрошен материјал се пренесува и готвачот ги подготвува сите ваши оброци, Каде сместувањето на маршрутата Маранги е во колиби.

Погледнете го Сафари

8 ДЕН БУЕТ ПРАЗНИК САФАРИ - МАСАИ МАРА

3 ноќевања во резервираниот натпревар Масаи Мара - Кенија, каде што ќе се доживеете повеќе од еден диск на игри. 1 вечер во езерото Накуру каде ќе ги видите фламингоните, белите и црните носорози и многу повеќе.

Погледнете го Сафари

10 ДЕНА КЕНYAА И ТАНЗАНИЈА БУGЕТ САФАРИ: МАСАИ МАРА

10 дена сафари од дивиот свет во Кенија и Танзанија е сафари за кампување што ви даваат автентично искуство со сафари во природа. Ги опфаќаме Масаи Мара, езерото Накуру, Серенџети, Негорогоровиот кратер и езерото Маријара.

Погледнете го Сафари

БУGЕТ САФАРИ ТУРКИ ПАКЕТИ

Буџетски одмор Сафари Производите вклучуваат сеопфатна колекција на сафари во Кенија и Танзанија и Уганда. Ложа Сафарис Луксузен и умерен стандард Буџетски кампување Сафари, Луксузни постојани шатори кампови Сафари, Искачување по планина Кенија, Одење Сафари ексклузивни маршрути за земјите што помалку ги експлоатираат области, култура и етнички патувања, како и одмори на плажа.

И редовните заминувања и сафарите направени од кројачи се конкурентни цени и специјално дизајнирани за да одговараат на вашиот буџет. Буџетски одмор Сафари нуди приватни аеродромски трансфери помеѓу аеродромот Килиманџаро и Аруша. Имаме и услуги за земјата, кои вклучуваат резервации на хотели и трансфери на аеродроми во хотели во градот и хотели надвор од градот.