KENYA SAFARI HOLIDAYS

Pangalusna tina perkemahan perkhemahan & wisata pondok mewah di Kenya & Tanzania.Jauh deukeut ka jiwana Afrika gurun & ngalaman alam pangsaéna.

Buku Dinten!

WELCOME TO BUDGET HOLIDAY SAFARIS

KENYA SAFARI 2019/2020 BUDGET SAFARIS

Perjalanan sareng ahli anu terang Afrika.

Anggaran Liburan Safaris mangrupikeun operator wisata di Kenya sareng Tanzania, nyayogikeun daptar jasa safari tur lengkep pikeun individu sareng kelompok di dua nagara masing-masing. Anggaran Liburan Safaris dioprasikeun ku professional anu berkualitas tinggi, anu ngagaduhan pangalaman langkung ti sapuluh taun dina industri pariwisata. Perusahaan damel sareng sababaraha mitra konci dina Perjalanan sareng Rékréasi Industri di Kenya sareng Tanzania pikeun nyayogikeun jasa anu saé pikeun para nasabah. Kami ngagaduhan jasa rupa-rupa anu tiasa didamel pikeun nyaluyukeun kabutuhan pribadi sareng staf khusus kami damel babarengan pikeun nyayogikeun jasa anu saé pikeun para palanggan beragam kami. Tempatna di Pusat Kota Nairobi, kantor kami dibuka sadaya dinten ti 7:00 PG, 7 dinten saminggu, nawiskeun jasa dukungan sareng permintaan darurat, 24/7

Kenya Safaris / Tanzania Safaris

3 DAYS KENYA TOUR: MASAI MARA PAKEJET

Tujuan safari utama Kenya di, cagar game Masai Mara, mangrupikeun cagar game anu saé dunya kusabab migrasi wildebeest taunan, anu katelah Great Migration, anu didaptarkeun salaku heran kaelapan dunya.

Ningali Safaris

5 DARI MT KENYA CLIMB- SIRIMON-SIRIMON ROUTE

Naék ngalangkungan leuweung ka tengah jalan anu lega ka daérah puncak. Jalur ieu dimimitian di sisi kalér-kulon gunung caket Nanyuki. Aksés anu nyukupan sareng fasilitas imah bumi anu pangsaéna dina ieu sisi gunung.

Ningali Safari

6 DARI KENYA SAFARI: MASAI MARA - LAKE NAKURU - AMBOSELI

Tasik Nakuru sok dianggap tasik flamingo par kaunggulan. Kontras sareng katingali jelas antara tasik soda deet sareng manuk primitina sareng leuweung animasi.

Ningali Safari

6 DAYS MOUNT KILIMANJARO TREKKING: MACHAME ROUTE

Ieu meureun rute anu paling indah dugi Kilimanjaro. Sadaya kalengkepan sareng perkakas anjeun aya porter sareng tukang masak nyiapkeun sadayana tuangeun anjeun, Dimana tempat akomodasi dina rute Marangu aya di pondok.

Ningali Safari

8 DUA BUDAK HOLIDAY SAFARI - MASAI MARA

3 wengi di Masai Mara Game Reserve- Kenya, dimana anjeun bakal ngalaman langkung ti hiji drive dorong. 1 wengi di Tasik Nakuru dimana anjeun ningali flamingos, badak bodas sareng hideung sareng seueur deui.

Ningali Safari

10 DARI KENYA AND TANZANIA BUDGET SAFARI: MASAI MARA

10 dinten Kenya sareng safaria satwa safari mangrupakeun safari kémping anu masihan anjeun pangalaman safari anu asli. Urang nutupan Masai Mara, Tasik Nakuru, Serengeti, Kawah Ngorongoro sareng Tasik Manyara.

Ningali Safari

PAKET TEMBANG SAFARI SAFARI

Safaris Liburan Anggaran produk kalebet koleksi safaris komprehensif Kenya jeung Tanzania jeung Uganda. Safaris mewah sareng méwah modéren Perkhemahan Kemah Safaris, Kemah Pangéran permanén Kemah Safaris, Pendakian Gunung Kenya, Leumpang Safaris jadwal ekslusif ka nagara-nagara anu kurang dieksploitasi, budaya sareng wisata étnis ogé liburan pantai.

Duanana undian biasa sareng Tailor dijantenkeun safaris sacara harga anu kompetitif sareng dirancang khusus pikeun cocogkeun anggaran anjeun. Safaris Liburan Anggaran nawiskeun transfer bandara pribadi antara bandara Kilimanjaro sareng Arusha. Kami gaduh jasa taneuh ogé, anu kalebet témplasi hotél sareng pangiriman bandara ka hotél di kota sareng hotél di luar kota.